Anđelo Jurkas predstavio trailer za svoj debitantski film 'Zbog tebe' (u kojem se pojavljuje hrpa domaćih glumaca)

Film je nastao po uzoru na komedije Woodya Allena

FOTO: Zbogtebe.com

Godinu i pol dana trajalo je snimanje “Zbog tebe”, dugometražnog igranog filma kojeg je režirao Anđelo Jurkas. On je i autor scenarija koji je pisan prema motivima istoimene knjige. Riječ je o modernoj ljubavnoj priči koja kombinira dramske i humorne elemente.

U tekstu kojim se predstavlja film stoji kako je “riječ o filmu u tradiciji govornih komedija Woodyja Allena, Richarda Linklatera i ranih radova Kevina Smitha koji na zanimljiv način miješaju dirljive i groteskne priče, varirajući likove od najnježnijih osjećaja preko populističkih gegova sve oštrog crnog humora”.

U filmu se pojavljuje Damir Urban

Na soundtracku filma se pojavljuju brojni domaći urbani izvođači kao što su Kawasaki 3p, Hladno Pivo, Urban & 4, Pavel, Mayales, Damir Avdić, Krankšvester, General Woo, Seven That Spells i mnogi drugi.

Film je specifičan po tome što je okupio veliki broj poznatih domaćih glumaca i osoba iz javnog života. Iako je trenutno nepoznato jesu li to većim dijelom epizodna pojavljivanja ili važnije uloge, “Zbog tebe” okuplja 30-ak dobro poznatih imena kao što su Leona Paraminski, Nataša Janjić, Jelena Perčin, Iva Visković, Iskra Jirsak, Csilla Barath Bastaić, Doris Pinčić Rogoznica, Hrvojka Begović, Iva Mihalić, Jasna Bilušić, Senka Bulić, Damir Urban, Ivan Šarić, Marko Cindrić, Mario Kovač, Ante Krstulović, Stojan Matavulj, Nikša Marinović, Miran Kurspahić, Zoran Pribičević, Aljoša Šerić i drugi.