Nekad je nužno odabrati stranu

Autor Kluba boraca napravio je dosta mračnu bojanku za odrasle koja bi mogla postati priličan hit

Osim bojanke napravio je i strip izdanje nastavka Kluba boraca

FOTO: Dark Horse

Posljednjih godina svjedočimo dosta zanimljivom trendu u izdavaštvu. Velike izdavačke kuće, naime, sve češće objavlju dosta ozbiljne bojanke za odrasle poznatih autora za kojima su ljudi doslovno poludjeli. A čini se da će se na tržištu uskoro pojaviti ultimativna bojanka takve vrste koju je napravio autor Kluba boraca Chuck Palahniuk.

Njegova bojanka Bait: Off-Colour stories for You to Colour bit će ujedno i njegova druga zbirka kratkih priča, a izdat će je poznata izdavačka kuća Dark Horse. Sadržavat će osam priča i nije namijenjena “onima slabog srca”. Knjiga bi se na tržištu trebala pojaviti 25. listopada, a oslikali su je poznati stripaši Lee Bermejo, Duncan Fegredo i Joëlle Jones, piše Guardian.

Osam genijalno uvrnutih kratkih priča za bojanje

Zasad su poznati poznati sadržaji dvije priče i zvuče dosta obećavajuće. Tako ćemo u jednoj od osam priča pratiti nekog lika koji je pri potonuću Titanica pronašao kirurški način za zaobilaženje onog pravila ‘žena i djeca prvi’, dok ćemo u drugoj čitati o osebujnom životu jedne ocvale holivudske zvijezde.

Ilustracija iz nove zbirke kratkih priča
Ilustracija iz nove Palahniukove zbirke kratkih priča Dark Horse

“Možda uz vaše bojice, crteže ovih umjetnika i moje priče zajedno možemo stvoriti nešto što će trajati, nešto što će biti vrijedno zadržati”, rekao je Palahniuk. “‘Ajmo napraviti kvalitetnu knjigu koja će moći stajati na bilo čijoj polici i biti dostupna za generacije koje dolaze”, dodao je.

Izlazi i dosta zanimljiv nastavak Kluba boraca

Palahniuk je, inače, upravo dovršio i scenarij za film Uspavanka koji se temelji na njegovom istoimenom djelu, a uskoro bi trebao biti objavljen i drugi dio Kluba boraca koji je autor napravio u formi stripa. Taj nastavak također će objaviti izdavačka kuća Dark Horse, a u njegovom središtu ponovno će se naći Tyler Durden.