Bad Boys, hit komedija iz devedesetih, dobiva spin-off; sad postaje TV serija

Glavnu ulogu će imati Gabrielle Union koju smo gledali u dvojci

Bad Boys, mini franšiza Michaela Baya s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama, sada će dobiti spin-off u obliku televizijske serije. U glavnoj ulozi ovoga puta će se naći Gabrielle Union poznata iz serija Flashforward i Being Mary Jane.

Gabrielle smo upoznali u Bad Boys II iz 2003. kao Syd Burnett, sestru detektiva Marcusa Burnetta (Lawrence), koja se romantično spetlja s njegovim partnerom Mikeom Lowreyjem (Smith). Na kraju saznajemo da je Syd zapravo tajna agentica.

Bruckheimer također u projektu

Četrnaest godina kasnije, Bad Boys II stiže kao serija sa Syd Burnett kao glavnim likom. Scenarij za seriju će pisati Brandon Margolis i Brandon Sonnier, scenaristi i producenti serije The Blacklist.

Izvršni producent će ponovno biti Jerry Bruckheimer, koji je producirao prva dva filma, a pomoći će mu Doug Belgrad koji je s Bruckheimerom surađivao na oba Bad Boys filma kao kreativni direktor.

Will Smith i Martin Lawrence zasad nisu potvrdili svoje sudjelovanje u seriji, a još se ne zna točan datum kad serija izlazi.