Bili smo skeptični, ali Jared Leto izgleda fenomenalno kao Joker u novom traileru za 'Suicide Squad'

Ovo je prva stripovska ekranizacija koja će se fokusirati na zlikovce

FOTO: Youtube

Ovogodišnji Comic-con zaista je nadmašio sva očekivanja. Svi pričaju o najavi nove sezone “The Walking Dead”, foršpanu za “Batman vs. Superman” i insajderskom pogledu u novi “Star Wars”, a sad se općoj histeriji pridružio i trailer za “Suicide Squad” redatelja Davida Ayera.

Predstavnici studija Warner Bros bili su u velikoj dilemi. Naime, njihov plan je bio ovaj trailer prikazati ekskluzivno na Comic-conu, a internet premijeru čuvati još neko vrijeme jer film izlazi tek u kolovozu iduće godine. No bilo je teško očekivati da nitko iz publike neće to snimiti mobitelom i objaviti online, a to se i dogodilo. Piratska verzija loše kvalitete zadnja dva dana kružila je po portalima i društvenim mrežama, a Warner je shvatio da nema smisla odgađati i objavio ga na svom Youtube kanalu.

Suicide Squad čine poznati DC-evi zlikovci, a to su Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Enchantress (Cara Delevingne), Joker (Jared Leto), Amanda Waller (Viola Davis) i drugi. Ben Affleck, koji glumi Batmana u filmu “Batman vs. Superman”, utjelovit će Viteza tame i u ovom filmu.

Ukratko, sve ove zlikovce okupila je šefica tajne vladine agencije A.R.G.U.S. Amanda Waller i dobili su zadatak da svoje moći usmjere na dobrobit opće populacije. Waller je uvjerena da može kontrolirati sve njih i natjerati ih da rade protiv vlastitih interesa.

Iako je cijeli trailer pomalo tajnovit i ne otkriva previše, prema glasinama koje kruže internetom Joker će većinu filma provesti u zatvoru i od tamo manipulirati likovima u filmu da čine ono što želi. A upravo je Jokerovo pojavljivanje najbolji dio ovog trailera. Jared Leto nas je uspio sa samo dvije izgovorene rečenice potpuno oduševiti. Izgleda spektakularno i krajnje poremećeno, i čini se da su Jack Nicholson i Heath Ledger dobili dostojnog nasljednika.