Cameron Diaz ozbiljna je u svom povratku glumi: pregovara za ulogu u novoj komediji Jonaha Hilla

Trebala bi glumiti uz Keanua Reevesa te Jonaha Hilla, koji će i režirati film

FOTO: AFP

Cameron Diaz ozbiljna je u svom povratku glumi: Apple Original Films je objavio da je nadomak dogovora da glumi uz Jonaha Hilla i Keanua Reevesa u njihovoj nadolazećoj crnoj komediji “Outcome”.

Film će režirati Hill, prema scenariju koji je napisao zajedno s Ezrom Woodsom. Variety piše da će Reeves tumačiti lik Reefa, oštećene holivudske zvijezde koja mora “zaroniti u tamne dubine svoje prošlosti kako bi se suočila sa svojim demonima i ispravila stvari”. Događaje pokreće tajanstveni videoisječak iz prošlosti glumca.

Detalji o ulozi Cameron Diaz nisu otkriveni. Podsjetimo, glumica je izgradila impresivnu karijeru s filmovima kao što su “Maska”, “Moj dečko se ženi”, “Svi su ludi za Mary”, “Zločesta učiteljica” te franšizama “Charliejevi anđeli ” i “Shrek” koji su zaradili više od sedam milijardi dolara širom svijeta. Osim toga, osvojila je nominacije za Zlatni globus, ali i SAG i BAFTA nagrade za svoje uloge u filmovima kao što su “Biti John Malkovich”, “Vanilla Sky” i “Bande New Yorka”.

Povukla se iz glume

Godine 2018., Diaz se povukla iz glume, fokusirajući se na svoju karijeru bestseler autorice i poduzetnice. Njezino pridruživanje Hillu i Reevesu u najavljenom filmu “Outcome” očiti je znak da je Diaz zaista nazad u glumi, nakon dugoočekivanog povratka u u Netflixovoj akcijskoj komediji “Back In Action”, gdje je igrala s Jamiejem Foxxom u glavnoj ulozi.

Hill je također potpisan i kao producent na filmu “Outcome”, uz Matta Dinesa i Ali Goodwin. Pored najnovije suradnje s Apple Original Filmsom, Hill s njima razvija i biografski film o američkom rock bendu Grateful Dead, koji producira Sikelia Productions Martina Scorsesea. Scorsese će i režirati, a scenarij su napisali Scott Alexander i Larry Karaszewski. Glavnu ulogu igrat će Jonah Hill, koji je i producent filma.