Charlie Hunnam iz 'Sinova anarhije' glumiti će kralja Arthura koji će biti potpuno drukčiji od svih do sada

Film će režirati Guy Ritchie kojemu je originalna priča o Arthuru bila predosadna

HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 06: Actor Charlie Hunnam attends the premiere screening of FX's "Sons Of Anarchy" at TCL Chinese Theatre on September 6, 2014 in Hollywood, California.   David Buchan/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Redatelj Guy Ritchie je vrlo zaposlen u posljednje vrijeme. Još uvijek svi pričaju o traileru za njegov novi film “The Man From U.N.C.L.E.”, a on je već potpuno okupiran svojim novim projektom. Riječ je o filmu “Knights of the Roundtable: King Arthur” u kojem naslovnu ulogu igra Charlie Hunnam, najpoznatiji po ulozi Jaxa Tellera u odličnoj seriji “Sinovi anarhije”.

Ovaj kralj Arthur će biti malo drukčiji nego što bi se to moglo očekivati. Ritchie je otkrio kako je morao uvesti određene izmjene u karakter tog lika, jer je on po prirodi predobar što gledateljima nije zanimljivo gledati. Zato je za tu ulogu odlučio angažirati Hunnama koji je Arthuru dao dozu surovosti.

Ritchiev Arthur je siroče kojeg su roditelji napustili kao bebu, a odgojile su ga tri prostitutke nakon čega je postao uličar koji se brinuo za svoju lokalnu zajednicu. “On je malo sirov, ali preživljava jer je dijete ulice. Proživio je sve i svašta i zato ga gotovo ništa više ne može iznenaditi. Moglo bi se reći kako je on klasični Ritchiev lik”, izjavio je Hunnam za Entertainment Weekly koji je objavio prve fotografije sa snimanja filma. Moramo priznati da nam opis filma zasad djeluje dosta zbunjujuće, jer će se u njemu pojaviti i razna mitska bića, od divovskih zmija i slonova ratnika do Nemesisa, ogromnih stvorova nalik vikinzima.

Uz Hunnama, u filmu će Djimon Hounsou utjeloviti Merlina, Eric Bana Arthurova oca Uthera Pendragona, Astrid Bergès-Frisbey će glumiti Guineveru, Jude Law će biti Vortigern, a Katie McGrath će odglumiti Elsu.