Christina Aguilera nezamislivo dobro skinula Cher, Lady Gagu, Miley...

Poznata pjevačica pokazala je da može pjevati kako god želi

MOUNTAIN VIEW, CA - NOVEMBER 09: Singer Christina Aguilera performs onstage during the Breakthrough Prize Awards Ceremony Hosted By Seth MacFarlane at NASA Ames Research Center on November 9, 2014 in Mountain View, California.   Steve Jennings/Getty Images for Breakthrough Prize/AFP
FOTO: AFP

Da je Christina Aguilera sjajna pjevačica znali smo odavno. No, nekako je dosad od javnosti uspjela skrivati još jedan sjajan talent. Ona je, naime, i sjajna imitatorica. Dokazala je to nedavno u promotivnom spotu za novu sezonu američke verzije talent showa “The Voice” u kojem već godinama sjedi kao mentorica.

Već je prije pokazala da genijalno skida Britney Spears, ali očito je u međuvremenu nadopunila svoj repertoar pa je tako u ovom videu imitirala svoje popularne kolegice – Miley Cirus, Siu, Shakiru, Cher i Spears (Oops, she did it again).

Da se razumijemo, sve su njene imitacije dobre, ali je vjerojatno ipak najbolja ona njezine kolegice s filmskog seta “Brulesque”. Na sebe je za tu priliku navukla jedan od kostima koji su tipični za Cher, a dobro se je našalila i na račune svojih kolega mentora. Pogledajte video pa kažite da žena ne bi mogla izgraditi i drugu poštenu karijeru.

https://www.youtube.com/watch?t=148&v=l2AVHvEugxw