Nekad je nužno odabrati stranu

Čini se da ipak netko nije širio lažne glasine. Homer i Marge Simpson se nakon 30 sezona rastaju

O razvodu se priča nekoliko sezona, ali je sada to potvrdio izvršni producent

FOTO: YouTube

Izvršni producent “Simpsona”, Al Jean, nedavno je u jednom intervjuu izjavio kako će se u prvoj epizodi iduće sezone Marge i Homer razdvojiti na neko vrijeme. To je službeni odgovor na glasine koje već neko vrijeme kruže medijima da će se taj slavni animirani par rastati zauvijek. No, čak ni to zapravo ne bi bilo toliko strašno s obzirom na to da smo svi već toliko odrasli da slobodno možemo reći kako je svetost ljubavi umrla zajedno s našim djetinstvima.

Čini se da je ta vijest samo vrhunac tranzicije kroz koju ova serija trenutačno prolazi. Očito je da će “Simpsoni” uskoro postati najdepresivnija serija ikad, a doda li se tome već ranija najava studija da će i Bart uskoro umrijeti (i ovu su vijest nedavno potvrdili producenti), cijela ova priča poprima pomalo zastrašujuće razmjere.

Službeni Twitter profil serije neki je dan objavio fotografiju Barta koji se s takvom stvarnošću ne može baš lako pomiriti.

U prilog činjenici da ova vijest i nije toliko iznenađujuća koliko se to možda naprvu čini ide i ona da su Homer i Marge zapravo već 12 sezona proveli razvedeni. Možda to niste znali, ali nizom nesporazuma nekako se poklopilo da čak i oni žive u neznanju o svom stvarnom bračnom statusu. Naravno, sve se je to riješilo, priča je dobila svoj sretni završetak, a upravo će se to dogoditi i u ovom slučaju.

Sve je to objasnio Jean u jednoj svojoj izjavi. “Nisam nikad rekao da Marge i Homer prekidaju. Rekao sam da su veći od Isusa.” Dakle, tko zna kad i zbog čega će se oni rastati i koliko će to dugo trajati.

Bez obzira na sve, Jean je za ovaj manevar zaslužio samo pohvale. Održao nam je dobru lekciju o tome kako se nakon gotovo 30 godina emitiranja još uvijek generiraju naslovnice i kako se zadržava releventnost. Usto, ovo je briljantan primjer tjeranja publike da pogleda premijeru nove sezone.