Čini se da se Sarah Jessica Parker vraća na TV, a serija u kojoj će glumiti izgleda prilično gledljivo

HBO najesen pušta novu humorističnu seriju

FOTO: YouTube

Izgleda da se Sarah Jessica Parker vraća na HBO, točno 12 godina nakon emitiranja zadnje epizode serije Seks i grad. Od jeseni ćemo je, naime, gledati u novoj humorističnoj seriji Divorce, piše Business Insider. Najavljeno je da prva sezona serije ima 10 epizoda, a svaka od njih trajat će pola sata.

Nekad megapopularna glumica tumačit će u novoj HBO-ovoj seriji Frances, ženu koja u svojim srednjim godinama počne promišljati svoj život i odluči da je vrijeme za novi početak, odnosno rastavu od svog dugogodišnjeg supruga.

Upravo se pojavio i prvi trailer za spomenutu seriju i, moramo priznati, da smo ostali pomalo zatečeni viđenim jer ovih par minuta daje naslutiti da bi serija (i gluma Sare Jessice Parker) zapravo mogla biti iznenađujuće dobra.

https://www.youtube.com/watch?v=7m0Gc3_Wjvs

Parker i Church su već surađivali

U seriji, osim Pareker, igra Thomas Haden Curch koji će tumačiti ulogu supruga glavne glumice, a pojavljuju se i Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jones i Charlie Kilgore. Kao kreator serije navodi se Sharon Horgan.

Parker i Church surađivali su inače već i ranije i to na filmu Lumeni iz 2008. godine, ali se te suranje vjerojatno nitko ne sjeća s obzirom na to da je glumica, otkako je završilo snimanje Seksa i grada, doslovno nestala s radara.