Čini se da se Woody Allen ozbiljno prihvatio novog projekta. Pridružio mu se i Justin Timberlake

Snimanje kreće kroz koji mjesec, a glumit će i Kate Winslet

US singer Justin Timberlake poses as he arrives on May 11, 2016 for the opening ceremony of the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Valery HACHE
FOTO: AFP

Čini se da će se onom filmu Woodyja Allena u kojem će Kate Winslet igrati glavnu ulogu pridružiti i Justin Timberlake, piše Guardian. Osim spomenutog dvojca, u novom Allenovom filmu igrat će i James Belushi i Juno Temple čiji se raspored nenadano oslobodio nakon što HBO ukinuo seriju Vinyl.

Allenu će to, inače, biti 48. film, a radnju novog filma skriva po svom starom običaju. Zasad su poznata tek dva detalja: igrat će u 50-im godinama prošlog stoljeća, a snimanje kreće u već ove jeseni.

Allen snima seriju s Miley Cirus

Zanimljivo je i da vremešni redatelj upravo završava svoju prvu TV seriju u karijeri. Projekt je zasad još neimenovan, no zna se da će imati šest epizoda. Allen seriju režira sam, a radi je za Amazon – kuću koja je neočekivano postala prilično jak igrač u domeni streming servisa.

Allen će u seriji inače i glumiti, a uz njega će se pojaviti i Miley Cirus u Elaine May. Serija će se moći pogledati ekskluzivno na Amazon Prime Videu i to pred kraj godine.

Idući tjedan u kina stiže Cafe Society

A u kina bi idući tjedan konačno trebao stići i njegov dugoočekivani film Cafe Society kojim je otvoren ovogodišnji filmski festival u Cannesu i za koji je Allen pobrao sjajne kritike.

Radi se o zanimljivoj komičnoj drami, tipičnoj za Allenov redateljski rukopis, čija je radnja smještena u zlatno doba Hollywooda. Igraju Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively i Steve Carell.