Daniel Craig se ne predaje. Glumit će Jamesa Bonda barem još jednom

Svi govore o tome tko će biti njegov nasljednik, ali zasad za to nema potrebe

FOTO: print screen

I dok smo svi mi zaposleni debatiranjem o tome tko bi mogao biti nasljednik Daniela Craiga u tumačenju najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, zaboravili smo jednu vrlu važnu stvar – u te debate uvrstiti i njegove planove za budućnost. On je, naime, u nedavno izjavio da u skorije vrijeme nema nikakvu namjeru odustati od te uloge.

“Vježbam do iznemoglosti”, pohvalio se prvi plavi Bond u dugoj povijesti te franšize, “ali da, to postaje sve teže. No, takav je život. Namjeravam glumiti Bonda sve dok ću to fizički moći”, poručio je. Dodao je da ima ugovor za još jedan nastavak, ali da to ne znači da ih neće biti više.

Spectre je, inače, četvrti nastavak franšize u kojoj on tumači slavnog špijuna. Činjenica je da je postojalo vrijeme u kojem je on ozbiljno razmišljao o tome da prestane snimati nove nastavke, ali nakon što je Skyfall postao toliki globalni hit, odlučio je nastaviti.

Dakle, dok čekamo premijeru novog Bonda vrijeme ćemo očito ipak morati kratiti pričama drugačijim od one tko će biti idući Bond s obzirom da ćemo Craiga gledati u barem još jednom (a nismo ga vidjeli još ni u tekućem).