Danny Boyle i scenarist Love Actually, Richard Curtis, snimaju novu glazbenu komediju

Novi film Dannyja Boylea bazirat će se na pjesmama Beatlesa

FOTO: AFP

Cijenjeni oskarom nagrađeni redatelj Danny Boyle, zaslužan za hitove Trainspotting, Slumdog Millionaire i 127 Hours snimat će glazbenu komediju zasnovanu na pjesmama Beatlesa, javlja Variety. U tom pothvatu se udružio s jednako cijenjenim scenaristom Richardom Curtisom, koji stoji iza hitova poput Love Actually, Notting Hill, Four Weddings and a Funeral i Bridget Jones’s Diary.

Radni naziv filma je All You Need Is Love prema poznatoj pjesmi Beatlesa. Film će pratiti mladog glazbenika koji se pokušava proslaviti na londonskoj glazbenoj sceni u šezdesetima, koji usput smatra da je najbolje poznavao čuvenu četvorku Beatlesa.

Danny Boyle će možda režirati novog Jamesa Bonda

Mladog nadobudnog glazbenika glumit će Himesh Patel, koji se iskazao ulogom Tamwara Masooda u EastEnders. Detalji o samoj radnji i ostatku glumačke ekipe se zasad drže u tajnosti, ali poznato je da će se radnja filma vrtiti oko pjesama Beatlesa.

U Hollywoodu još uvijek kruže nepotvrđene glasine da bi Danny Boyle mogao režirati novi James Bond film. Boyle se već može pohvaliti Oscarom za najboljeg redatelja za njegov Slumdog Millionaire, a osim već spomenutih poznatih djela, Boyle je napravio zapaženi posao sa svojim SF-om Sunshine te biografijom Stevea Jobsa s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi.