Nekad je nužno odabrati stranu

Dennis Quaid je možda malo poludio jučer, ali definitivno nije prvi glumac koji je podivljao na setu. Evo ostalih

Biti pred kamerama je očito stresno. Nije čudo da glumci nekad zaurlaju

FOTO: YouTube

Jučer smo vas obavijestili da je Dennis Quaid malo podivljao na snimanju filma i izurlao se na apsolutno svakoga tko mu se našao na putu. Očito nije lud kao njegov brat Randy, koji tvrdi da ga vlada proganja i pokušava ubiti jer zna istinu o vanzemaljcima. Danas su stvari malo drugačije. Čini se da je video fake. Da, Quaid je stvarno urlao, ali nitko ne zna o kojem filmu se radi i malo se sve čini predobro da bi bilo istinito.

Bio pravi ili fake video, Quaidov ispad nije prvo snimljeno divljanje nekog glumca ili voditelja. Zahvaljujući kamerama koje se vret 24 sata dnevno, imamo sjajnu priliku vidjeti kako snimanja zapravo mogu biti stresna. Ne krivimo ih što divljaju. Samo nas veseli što to možemo vidjeti. Od legendarnog histeriziranja Christian Balea da ne može glumiti dok mu se ljudi prešetavaju na filmskom setu, preko konzervativnog voditelja Bill O’Reilleya koji ne može pročitati blesimetar, pa sve do prvog ispada na snimanju koje se pojavilo na YouTubeu – Lily Tomlin na setu I Heart Huckabees. Ovo su naši najdraži luđaci.

1. Lily Tomlin ne može završiti film

2004. režiser David O. Russel radio je na filmu I Heart Huckabees, inače ne pretjerano zanimljivoj dramatičnoj komediji. Imao je malo problema s glavnom glumicom Lily Tomlin. Ove dvije snimke su se prvo presnimavale među hollywoodskim insiderima, a onda je došao YouTube pa svi možemo uživati u ovi predivnim ispadim. Prvo je Russel podivljao na Tomlin, a par scena kasnije je Tomlin potpuno izgubila razum i počela divljati u autu prepunom glumaca. Neprocjenjivo

2. Christian Bale

Ovdje nemamo nikakav video. Ali zvučni zapis nam govori dovoljno. Christian Bale je bio malo napet na snimanju Terminator: Salvationa. U jednom trenutku mu zasmeta neki tip koji se odlučio prošetati iza kamere i Bale potpuno podivlja. Ovo je predivni trenutak pasivno-agresivnog histeriziranja.

3. Bill O’Reilley

Bill O’Riley, ako niste upoznati s čovjekovim opusom, je konzervativni voditelj na Fox News koji je opsvetio karijeru progonu svakoga tko se ne slaže s njim. Čovjek ima puno neprijatelja i posao mu je da se svađa pred kamerama. Nije ni čudo da je onda toliko nervozan kada mu prestane raditi blesimetar

4. Sean Penn

Dobro, ovo se nije dogodilo na snimanju. Ali scena Sean Penna koji nogom mlati fotografa je neprocjenjiva. Penn je zbog ovog završio na sudu i morao odraditi rad za opće dobro.

5. Mel Gibson

https://www.youtube.com/watch?v=OCRZZ7F7kbY

Još jedna stvar koja se nije dogodila na snimanju i još jedan video koji nismo mogli izostaviti. Dovoljno je samo poslušati i bit će vam jasno zašto.

I za kraj, evo nam još jednom Dennis Quaida.