Dennis Quaid se upravo raspao i jako izvrijeđao ekipu na setu novog filma

Nije poznato što je glumca natjeralo na ovakav divljački, ali poprilično smiješni ispad

Internet ima novi viralni video dana. Na Youtubeu se pojavila snimka u kojoj glumac Dennis Quaid urla iz petnih žila na neidentificirano osoblje na setu novog filma. Potpuno neočekivano ponašanje od ovog 61-godišnjeg glumca, kojeg se sjećamo iz filmova poput “The Day After Tomorrow”, “Traffic”, “Vantage Point” i “The Parent Trap”.

U kratkom videu od 40 sekundi, kojeg je netko snimio poskrivećki, vidimo Quaida kako napada ljude oko sebe jer ga prekidaju dok pokušava snimiti scenu. “Ovo je najneprofesionalniji set na kojem sam ikad radio”, rekao je tijekom svoje verbalne tirade. Svoje suradnike nazvao je zombijima, smećem i još nekim nazivima koje radije nećemo navesti tu.

Stvarni ispad ili skeč?

No nisu svi uvjereni da je ovaj ispad poznatog glumca stvaran. Već postoje teorije kako je zapravo riječ o skeču za neki talk show ili o gerilskoj reklami za film kojeg snima, s ciljem stvaranja publiciteta. Oni koji drže da je riječ o stvarnoj situaciji smatraju da je Quaid izrekao previše prostota da bi to bio skeč namijenjen televiziji.

A mislili smo da je stariji brat Randy taj koji je čudan. Kako god bilo, ovog glumca, a posebno njegovog publicista, očekuje jako puno objašnjavanja.