Disney je objavio prvi teaser za Mulan i čini nam se da bi djevojčice mogle imati novog heroja

Nekako nam se čini da ovaj remake neće razočarati

Disney je prošlog vikenda zbilja odlučio razveseliti klince. Osim što su objavili tko će glumiti malu sirenu Ariel u nadolazećem filmu i time gotovo srušili internet, u nedjelju su pustili i prvi teaser za Mulan. Film koji će se temeljiti na animiranom klasiku iz 1999. godine u kina dolazi na proljeće 2020. godine, a glavna uloga pripala je glumici Yifei Liu.

U teaseru koji traje gotovo minutu i pol vidimo dva posve različita Mulanina lica. Jedno je ono ratničko, koje oca želi učiniti ponosnim, a drugo je ono ženstveno, koje bi trebalo privući muškarca.

Žrtvovala se za oca

Mulanina obitelj odvela ju je ženi koja bi joj trebala naći muža i u teaseru ju čujemo kako nabraja sve kvalitete koje žena mora imati kako bi bila dobra supruga. Istovremeno se izmjenjuju scene u kojima vidimo kako Mulan sređuju u ženu koja bi trebala bi poželjna muškarcima, i Mulan koja intenzivno trenira za borbu.

Ako se baš točno ne sjećate cijele priče, sve je počelo kada je kineski vladar izdao naredbu da jedno muško iz svake obitelji mora služiti u njegovoj vojsci kako bi obranili zemlju od osvajača sa sjevera. Najstarija kći u obitelji, Hua Mulan, zauzima mjesto svog bolesnog oca. Maskirana u muškarca, Hua Juna, pridružuje se vojsci gdje je testiran njezin duh i njezino tijelo da bi naposljetku postala cijenjena ratnica.