Disney je objavio službeni trailer za nastavak Frozena i sad smo već ozbiljno uzbuđeni

Jedan od najvećih Disneyjevih hitova u kina stiže u studenom

Nakon teasera, Disney je danas izbacio i službeni trailer za nastavak crtića Frozen, hita iz 2013. koji u kina stiže u studenom. Za raziku od teasera koji nije otkrio gotovo ništa, trailer koji traje nešto manje od dvije minute, daje naslutiti da će nastavak Frozena biti dosta mračniji od originala.

“Elsa, prošlost nije onakva kakva se čini”, čujemo trola koji upozorava glavnu junakinju crtića. “Moraš pronaći istinu. Idi na sjever, preko začarane zemlje u nepoznato. Budi oprezna. Uvijek smo se bojali da su Elsine moći previše za ovaj svijet. Sada se moramo nadati da su dovoljne”, govori dalje.

Vraćaju se glumci iz prvog dijela

Zatim čujemo Annu kako obećaje da neće dopustiti da se njezinoj sestri dogodi ništa loše. I u nastavku filma, sestrama će se na putovanju priključiti Kristoff, Sven i Olaf.

U novom nastavku i dalje ćemo slušati glasove Kristen Bell kao Anne i Idine Menzel kao Else, a ekipi se u novim ulogama pridružuju i Evan Rachel Wood, između ostalog poznata po ulozi u seriji Westworld, i Sterling K. Brown, iz serije This is Us. Nastavak će režirati Chris Buck i Jennifer Lee, kao i u originalu.