Nekad je nužno odabrati stranu

Disney je upravo objavio prvi teaser za svoj novi film The Nutcracker and the Four Realms, izgleda čarobno

Film režira Lasse Hallström, a glumit će Keira Knightley, Morgan Freeman i Helen Mirren

FOTO: screenshot

Disney je upravo objavio prvi službeni teaser trailer za njihov novi igrani film The Nutcracker and the Four Realms. Radi se o adaptaciji poznate priče E.T.A. Hoffmanna Orašar i kralj miševa, koja je između ostalog poslužila i kao inspiracija Čajkovskom za njegov čuveni balet.

Režije se prihvatio poznati redatelj Lasse Hallström (The Cider House Rules, Chocolat), koji je okupio impresivnu glumačku postavu. Tako će se u glavnim ulogama naći Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman, Matthew Macfadyen i Helen Mirren.

Film u kina dolazi krajem sljedeće godine

Priča prati mladu Claru (Mackenzie Foy) čija je jedina želja da pronađe jedinstveni ključ koji otključava kovčeg koji skriva neprocjenjivi poklon koji joj je ostavila njezina majka prije smrti. U potrazi za ključem, Clara se nađe u mističnom paralelnom svijetu u kojem obitavaju igračke vojnici i vojska miševa.

Clara se udružuje s vojnikom Phillipom (Jayden Fowora-Knight) kako bi se zajedno suprotstavili zloćudnoj vladarici Mother Ginger (Helen Mirren) koja se dokopala Clarinog ključa. The Nutcracker and the Four Realms je snimljen u Velikoj Britaniji gdje će se održati i premijera 26. listopada 2018. U našim kinima ga možemo očekivati nakon američke premijere, točnije nakon 2. studenoga.