Dobre vijesti za sve fanove originalnih Istjerivača duhova, Sony je najavio da će raditi animiranu verziju klasika

Sony ima velike planove za svoj odjel animacija. Radit će i Spider-Mana

FOTO: YouTube

U kina još nije stigao ni aktualni kontroverzni reboot Istjerivača duhova, a u Sonyju već planiraju nove stvari za tu franšizu. No, ovaj put je u pitanju animirana serija koju radi redatelj originalnih Istjerivača duhova iz 1984. godine, Ivan Reitman.

Zvat će se Ghostbuster: Ecto Force, a pratit će novu generaciju istjerivača iz ne tako daleke 2050. godine. Premijera prve epizode zakazana je za 2018. godinu.

Zanimljivo je što ovo nije prva animirana verzija Istjerivača duhova. Sredinom 80-ih postojao je, naime, animirani spin-off tad aktualnog originalnog blockbustera koji se zvao The Real Ghostbusters. A likovima su svoje glasove posudile i zvijezde filma, Peter Venkman i Egon Spengler.

Sony sprema još iznenađenja

No, ne staju u Sonyju samo na tome. Bob Persichetti, šef Sonyjevog odjela animacije, najavio je i da će se uskoro početi raditi animirana verzija Spider-Mana.

Pisanje scenarija povjereno je Philu Lordu i Christopheru Milleru, autorima koji su zaslužni za The Lego Movie. Premijera Spider-Mana zakazana je za 21. prosinca 2018. godine.

Persichetti je, inače, prije ovih najavljenih projekata radio na najnovijem Malom princu koji je bio mnogo više nega samo dosta gledljiv tako da se nadamo da će i novi Sonyjevi crtići biti na istom nivou.