Nekad je nužno odabrati stranu

Dočekali smo i taj trenutak, legendarni Prijatelji su se konačno ponovo okupili

Nedostajao je samo Chandler, ali on se ne sjeća snimanja jer je stalno bio pijan

FOTO: Instagram

Već se danima naveliko govori o tome da će se legendarni Prijatelji usprkos svim dosadašnjim propalim pokušajima konačno okupiti u specijalnoj emisiji NBC televizije posvećenoj velikoj obljetnici televizijskog redatelja Jamesa Burrowsa koji je svojim režijama obilježio sve važnije projete te televizije, uključujući i prijatelje.

Pa, to se konačno dogodilo. Kako to znamo? Johnny Galecki, poznatiji i kao Howard Wolowitz iz Teorije velikog praska, je na svom Instagram profilu objavio fotografiju objedinjenih prijatelja i tako ovjekovječio taj povijesni trenutak.

View this post on Instagram

And then this happened. #TBBT #friends

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on

Perry: Toliko sam se drogirao da se uopće ne sjećam snimanja

No, kako smo već i prije najavljivali, jedan od glavnih likova kultne serije ipak nije prisustvovao tom dugo očekivanom okupljanju. Matthew Perry je, naime, u vrijeme snimanja specijala igrao na londonskom West Endu u jednoj kazališnoj predstavi (The End of Longing), ali je zato svojom pričom o tome da se ne sjeća cijele tri sezone snimanja itekako uznemirio duhove prošlosti.

On je netom prije okupljanja gostovao na BBC-ju u kojoj je na pitanje novinara da navede svoju omiljenu epizodu iz druge polovice snimanja Prijatelja odgovorio da se u to vrijeme toliko drogirao da se naprosto ničega ne sjeća. “Mislim da je odgovor na to pitanje da se ne sjećam tri godine snimanja. Tako da ništa od toga… Negdje između treće i šeste sezone sam bio malo odsutan”, priznao je Perry.

Perry se, naime, u to vrijeme borio s ovisnošću o alkoholu i analgeticima koje su eskalirale posljednjih par sezona snimanja. “Nisam mogao prestati. Na kraju je sve postalo toliko očito da to više nisam mogao skrivati i tad svi saznali za moje probleme”, rekao je odsutni prijatelj.