Dugo smo čekali novu sezonu Westworlda; napokon stiže u travnju, a upravo je izašao trailer

Serija se vraća 22. travnja, skoro godinu i pol nakon prve sezone

FOTO: screenshot

Filmski studiji i TV kuće redovito čuvaju svoje najinteresantnije trailere za Super Bowl, za vrijeme kojeg se svake godine prikaže sva sila novih trailera. Upravo je odrđan 52. Super Bowl, za vrijeme kojeg je, između ostalih, prikazan i najnoviji trailer za dugo očekivanu drugu sezonu Westworlda.

HBO-ova serija je već svojom prvom epizodom osvojila gledatelje, a do kraja prve sezone je postala jedna od najgledanijih serija i ozbiljna konkurencija Igri prijestolja. Fanovi su jedva dočekali novi trailer, obzirom da na drugu sezonu čekaju iznenađujuće i neobično dugo.

Nova sezona stiže 22. travnja

Naime, posljednja epizoda prve sezone emitirana je 4. prosinca 2016., a vrlo ne neuobičajeno da gledatelji na drugu sezonu tako popularne serije čekaju više od godinu dana. Prva epizoda druge sezone, u kojoj ćemo saznati daljnji tijek pobune robota, najavljena je za 22. travnja.

Serija je nastala kao remake SF-vestern klasika iz 1973. s Yulom Brynnerom u ulozi robota kauboja koji kreće na ubilački pohod. Westworld je zapravo zabavni park u kojem posjetitelji mogu doživjeti pravo iskustvo Divljeg Zapada. A to iskustvo koje posjetiteljima park pruža je u potpunosti autentično, od samog izgleda gradića sa saloonom i bordelom, do mogućnosti da se mogu okušati u revolveraškim dvobojima bez straha od bilo kakvih posljedica.

Stvari krenu po zlu kad roboti, koji su toliko realistični da se ne razlikuju od pravih ljudi, postanu svjesni svojeg postojanja te započnu pobunu i krenu ubijati posjetitelje. Novi trailer ne otkriva previše detalja o događajima koji nas očekuju u seriji, ai mora se priznati da izgleda intrigantno i vizualno vrlo impresivno.

https://www.youtube.com/watch?v=qUmfriZoMw0