Elton John početkom iduće godine izdaje novi album, a danas je na Youtubeu objavio prvi singl

To je već 33. studijsko izdanje ovog ekscentričnog pjevača

British musician Elton John performs during the third day of the Rock in Rio music festival at the City of Rock park in Rio de Janeiro, Brazil, on September 20, 2015.  AFP PHOTO / TASSO MARCELO
FOTO: AFP

“Wonderful Crazy Night” je 33. album Eltona Johna koji će se u prodaji naći u veljači iduće godine. Baš poput njegova prošlog izdanja “The Diving Board” iz 2013., i novi album su producirali Elton John i T-Bone Burnett, a snimljen u studiju u Los Angelesu. Kao najavu za “WCN”, ovaj ekscentrični glazbenik je danas na Youtubeu objavio prvi singl.

Uz standardne suradnike, Elton John se ovom projektu ponovno povezao s nekim glazbenicima s kojima nije surađivao gotovo cijelo desetljeće. Riječ je o bubnjaru Nigelu Olssonu i gitaristu Daveyu Johnstoneu, koji su s njim počeli nastupati još krajem 60-ih, a zadnji put su se pojavili na albumu “The Captain & The Kid” iz 2006.

Standardno i deluxe izdanje

“Wonderful Crazy Night” će se naći u prodaji u standardnom izdanju od 10 pjesama i u deluxe verziji na kojoj će se naći dvije bonus pjesme, “Free And Easy” i “England And America”.