Nekad je nužno odabrati stranu

Foo Fightersi su otkazali nastup na Glastonburyju, ali Florence je to nadoknadila velikim iznenađenjem

Florence + the Machine su obradili pjesmu 'Times Like These' i oduševili publiku

Florence Welch from British band Florence and the Machine performs on the Pyramid Stage on the first official date of the Glastonbury Festival of Music and Performing Arts on Worthy Farm near the village of Pilton in Somerset, south west England, on June 26, 2015.   AFP PHOTO / OLI SCARFF
FOTO: AFP

Još je jedan Glastonbury iza nas. Ako slučajno niste znali, to je onaj festival zbog kojeg je trenutačno najpopularnija britanska pjevačica Florence Welch otkazala svoj nastup na ovogodišnjem INmusicu. No, da je to u svijetu festivala relativno tužna, ali uobičajena pojava potvrdili su Foo Fightersi koji su pak otkazali svoj nastup upravo na Glastonburyju zbog ozlijede njihova frontmena Davea Grohla. On je, naime, za vrijeme nastupa u Švedskoj slomio nogu, nakratko skočio u bolnicu po gips i vratio se odraditi koncert do kraja. To se zove čovjek od riječi!

https://twitter.com/foofighters/status/609496036533383168/photo/1

Bilo kako bilo, na njegovo je mjesto među headlinerima uskočila tad nama nesuđena Florence i izgleda da je bila vesela, skakutava i nimalo ozlijeđena. Za sve razočarane fanove Foo Fightersa ona je u jednom trenu izvela obradu njihove pjesme “Times Like These” kako bi odala počast palom borcu i svojim potezom, naravno, oduševila publiku.

Primijetili ste, malo je mrzim u posljenje vrijeme i javno vam se ispričavam zbog toga što njeno ime toliko često provlačim portalom, ali svejedno poslušajte njenu brilijantnu obradu Foo Figtersa.

https://www.youtube.com/watch?v=YO-jRlcZ1oY