Građani se opraštaju od Akija Rahimovskog, masovno mu ostavljaju svijeće i poruke ispred zagrebačkog HNK

S obzirom na epidemiološku situaciju, bend je pozvao ljude da se na ovaj način pozdrave s Akijem

25.01.2022., Zagreb - Kod Zdenca zivota ispred HNK clanovi Parnog Valjka pozvali su obozavatelje da ostave cvijece i upale svijece za Akija Rahimovskog sto su mnogi i ucinili. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL

Zagrepčani večeras ispred HNK masovno ostavljaju zapaljene svijeće i poruke za naglo preminulog Akija Rahimovskog. Gomila lampaša poredana je kod Zdenca života, čime su građani odali počast čuvenom pjevaču Parnog Valjka.

Na ovu gestu pozvali su ih ostali članovi benda, budući da bi zbog epidemiološke situacije sprovod trebao biti samo u krugu obitelji i prijatelja.

Poruka za Akija Marko Lukunic/PIXSELL

Zahvalili svima

“S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka, kod Zdenca…”, napisali su članovi Parnog Valjka jučer na Facebooku. Tako je i bilo, kod HNK su osvanule svijeće, nježne poruke, slike, plišane igračke i cvijeće.

Posted by Parni Valjak on Monday, January 24, 2022

Grupa je nešto kasnije zahvalila svima: “Dirnuti smo odazivom i brojnim osobnim porukama u spomen na Akija koje ste položili uz njegovu fotografiju kod Zdenca života. Od srca hvala svima”, napisali su.

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog bit će u četvrtak, u 15 sati na Mirogoju u Aleji velikana.

Marko Lukunic/PIXSELL