Grupa na čijem je koncertu ubijeno 89 ljudi vratit će se u Pariz iduće godine

Kažu da nastavak turneje nikad nije bio upitan, samo im je trebalo malo vremena

Singer of the US rock group Eagles of Death metal Jesse Hughes pays tribute to the victims of the November 13 Paris terrorist attacks at a makeshift memorial in front of the Bataclan concert hall on December 8, 2015 in Paris. 
The Eagles of Death Metal band returned to the Bataclan concert hall in Paris, nearly a month after they survived a jihadist attack there in which 90 people died. / AFP / MIGUEL MEDINA
FOTO: AFP

Grupa Eagles of Death Metal će se vratiti u Pariz, ali i u ostatak Europe, kako bi završili svoju turneju koju su odgodili zbog terorističkih napada u kojima je poginulo 120 ljudi. Jedan od napada, onaj u kojem je poginulo najviše ljudi, dogodio se upravo za vrijeme njihovog nastupa u dvorani Bataclan. Svoju bi europsku turneju trebali nastaviti 16. veljače.

Frontman grupe, Jesse Hughes, istaknuo je kako nastavak turneje ni u jednom trenutku nije bio upitan i da su i on i cijeli band bili taknuti podrškom Parižana. “Parižani su prema nama uvijek bili sjajni, a naša ljubav prema tom prekrasnom gradu je kroz proteklih par tjedana samo još veća”, rekao je. “Veselimo se svom povratku u Pariz i nastavku naše misije da svijetu približimo rock’n’roll.”