Harley Quinn dobiva svoj crtić; Warner Bros je upravo najavio da snimaju animiranu seriju o anti-heroini

Serijal o Harley Quinn će najprije izaći na DC streming servisu

FOTO: DC Comics

Prosječna publika koja nije toliko upoznata s DC stripovima prvi put je upoznala Harley Quinn prošle godine u filmu redatelja Davida Ayera, Suicide Squad. Film je zaradio jednog Oscara unatoč tome što nije pretjerano oduševio publiku. No upoznao nas je s nekim novim likovima iz DC univerzuma, među kojima se već kroz trailere istaknula Margot Robbie kao ekscentrična Harley Quinn.

Danas su spin-off filmovi takvih karizmatičnih likova vrlo popularni, čak i očekivani, no izdavačka kuća DC i jedan od najvećih holivudskih studija Warner Bros odlučili su se za drukčiji pristup. Umjesto filma, snimat će animiranu seriju. U Warner Brosu su već naručili 26 epizoda prve sezone.

Harley Quinn će naći novi dom u crtiću za odrasle

Serija je najavljena kao animirana akcijska komedija za odrasle, a za početak će biti prikazana na najavljenoj DC streaming platformi. Seriju će u suradnji s Warner Brosom producirati Justin Halpern i Patrick Schumacker, koji su za NBC kreirali seriju Powerless.

Odmah u startu su obavijestili fanove da se Joker neće pojavljivati u seriji. Umjesto toga, priča će pratiti Harley Quinn koja je prekinula sve veze s Jokerom i upustila se u samostalne vode kriminalnog miljea. Serija je najavljena za 2018. godinu.

Što se tiče povratka Harley Quinn na filmsko platno, to bi se moglo dogoditi u najavljenim Suicide Squad 2 i Gotham City Sirens. No postoji i mogućnost da će se snimati film u kojem će glavni likovi biti Harley Quinn i Joker, kako prenosi io9.

https://www.youtube.com/watch?v=0Q_9ay7kG7s