Hillary Clinton je objavila službenu playlistu svoje kampanje, i poprilično smo iznenađeni izborom pjesama

Hillary se većim dijelom odlučila za poprilično mladolike glazbenike

(FILES) This September 19, 2014 file photo shows former US Secretary of State Hillary Rodham Clinton as she speaks at the Democratic National Committee’s Women’s Leadership Forum Issues Conference in Washington, DC. Hillary Clinton launched her bid April 12, 2015 to become the first woman to win the White House, and announced a campaign tour […]
FOTO: Mandel Ngan/AFP Photo

Hillary Clinton krenula je sa svojom predsjedničkom kampanjom. Ususret svom prvom skupu koji se održao u New Yorku, odlučila se na zanimljiv potez. Naime, preskočila je odabir službene pjesme kampanje i odmah je objavila čitavu playlistu pjesama koje će se (barem pretpostavljamo) svirati na njenim skupovima dok će obilaziti SAD.

Sveukupno je riječ o 14 pjesama, i svima im je zajednička jedna stvar – poprilično su moderne. Sve su izašle ili 1999. ili kasnije. Hillary očito cilja na mlade glasače i želi dokazati da prati trendove. Kako drukčije objasniti da su se na njenom popisu našli izvođači poput Katy Perry, Gym Class Heroes i Ariane Grande?

Hillary i ljudi koji vode njezinu kampanju su očito naglasak stavili na naslove pjesama, ispred njihova sadržaja i stila. Sudeći po tim naslovima, ova pretendentica za mjesto prve američke predsjednice je sretna jer vani prekrasan dan. Zato se svi moramo probuditi, postati glasni i motivirani i biti hrabri u borbi dok živimo naše živote.

Ovo je svih 14 pjesama sa službene playliste Hillary Clinton:

American Authors – Believer

Gym Class Heroes – The Fighter

Katy Perry – Roar

Ariana Grande – Break Free

Kelly Clarkson – Stronger

American Authors – Best Day Of My Life

Pharrell Williams – Happy

Jennifer Lopez – Let’s Get Loud

NONONO – Pumpin Blood

John Legend & The Roots – Wake Up Everybody

Sara Bareilles – Brave

Kris Allen – Fighters

Jon Bon Jovi – Beautiful Day

https://www.youtube.com/watch?v=qT4FBNfqXiY

Marc Anthony – Vivir Mi Vida