Hologram pokojne pjevačice Selene ide na turneju. Da, i nama je to malo nastrano

Znanstvenici će stvoriti hologram, a obitelj sprema nove pjesme, suradnje i spotove

Prošlo je 20 godina od ubojstva pjevačice Selene. U ranim devedesetima ona je bila kraljica tejana (teksaško-meksička glazba), a bavila se i glumom i dizajniranjem odjeće. Selena se smatra najvećom meksičko-američkom zvijezdom tog perioda, a svojom tragičnom životnom pričom zaradila je status ikone kod obožavatelja.

Njezina službena Facebook stranica objavila je kako će uskoro izaći novi album, a u pripremi je i turneja za 2018. godinu – u formi holograma. Naime, tvrtka Acrovirt lansirala je projekt “Selena The One”, koji razvija hologram pjevačice koji će, prema njihovim riječima, hodati, plesati, pjevati i glumiti.

Na ovom projektu radi grupa znanstvenika

Ova tvrtka blisko surađuje sa njenom obitelji i grupom znanstvenika kako bi ostvarili ovaj projekt. U planu je snimanje novih pjesama i spotova, suradnji s drugim glazbenicima, i organiziranje turneje. Prema informacijama sa stranice Selenatheone.com, cilj je prikupiti 500 tisuća dolara kako bi se ovi ambiciozni planovi realizirali.

Ako pitate nas, cijela priča zvuči poprilično sablasno. Iako smo hologramski nastup već imali prilike vidjeti prije nekoliko godina na Coachelli, taj koncept nam ne sjeda baš. A ni Selenini fanovi nisu oduševljeni.

https://twitter.com/salviprince/status/586309404556857344