I Simpsoni su se priključili debati o tome tko bi trebao biti idući američki predsjednik; nisu odabarali Trumpa

Video je prilično smiješan i frapantno točan

FOTO: YouTube

Da su predsjednički izbori u Americi sveprisutna tema znamo već mjesecima, budući da se stalno o tome piše kamo god se okrenuli. No, nitko ovu prilično važnu temu dosad nije obradio originalno poput Simpsona.

Na internetu je, naime, osvanuo smiješan video u kojem se u simpsonovskoj maniri prikazuju razlike između dva preostala predsjednička kandidata: Hillary Clinton i Donalda Trumpa.

Zanimljiv prikaz američke stvarnosti

U kratkometražnom crtanom filmu tako Homer i Marge pale TV i gledaju neku predizbornu reklamu koja bi im trebala olakšati izbor na predstojećim izborima.

Autori filma vodili su se, inače, za reklamom Hillary Clinton iz 2008. naslovljene 3 ujutro u kojoj se građanima postavljalo pitanje koga bi voljeli vidjeti u Bijeloj kući da u te rane sate zazvoni crveni telefon. Tad su mogli birati između nje i Baracka Obame.

Tu su reklamu prilagodili aktualnom političkom trenutku i gledateljima ponudili uvid u dvije prilično različite opcije koje ih čekaju nakon što izaberu svojeg idućeg predsjednika ili predsjednicu.

Homer se malo zabunio

Hillary je tako odmah spremna odgovoriti, dok Trump odgađa poziv kako bi tvitao, uređivao se i radio sve one druge važnije stvari od njegove predsjedničke dužnosti. To je Simpsonima bilo dovoljno da odaberu Hillary (okej, Homer se isprva malo zeznuo). No, tko zna hoće li to zadovoljiti i ostatak Amerike s obzirom na to da se čini kako Trump sve više vodi u utraci za Bijelu kuću.