Dosta vam je histerije oko Igre prijestolja? Super, upravo je stigao trailer za novu sezonu serije Big Little Lies

Glavne protagonistice morat će se suočiti s posljedicama svojih laži

FOTO: Screenshot/ YouTube

Iako je praktički cijeli svijet zaluđen premijerom posljednje sezone Igre prijestolja, HBO je tijekom vikenda izbacio teaser za još jednu hit seriju, Big Little Lies. Potvrdili su time da 9. lipnja počinje druga sezona serije koja je skupila 16 nominacija za Emmy i osvojila njih osam. Tu je već poznata postava Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoe Kravitz u ulogama pet žena iz Montereyja, a poseban naglasak u novoj sezoni bit će na oskarovki Meryl Streep.

Streep glumi Mary Louise Wright, majku ubijenog Perryja koja svim silama želi znati istinu, dok je gore spomenute žene žele zataškati. Teaser dug tek nešto više od minute ne odaje previše detalja, što je i očekivano, ali daje uvid u novu, iznimno napetu sezonu. Iako se vraški trude da istina ne izađe na vidjelo, žene su postale poznate kao “Monterey Five”, po svemu sudeći, nadimak koji će ih uvaliti u dosta nevolja.

https://www.youtube.com/watch?v=4VV8u766E7Q

Izvrsna prva sezona

Prva sezona spojila je pet žena, čiji se odnos razvijao iz epizode u epizodu, a glavni negativac zapravo je Perry, suprug Celeste Wright, koju glumi Kidman. Osim što je nasilan prema njoj, na kraju prve sezone saznalo se i da je on monstrum koji je silovao Jane Chapman, koju glumi Woodley, te da je otac njezinog sina Ziggyja. Celeste se priprema napustiti Perryja, koji je potpuno podivljao kada je to saznao zbog čega se i sukobio sa ženama.

Bonnie, koju glumi Kravitz sve je gledala izdaleka, sve dok nije shvatila da se žene ne mogu obraniti od Perryja. Zaletjela se i gurnula ga po stepenicama, što je bilo kobno za nasilnika. Žene su kasnije u policiji priznale da su se posvađale s Perryjem, ali da je slučajno pao, zataškavajući time istinu. Druga sezona vrtjet će se tako oko njegove majke koja počinje opsjedati žene ne bi li saznala što se točno dogodilo.