Idućeg tjedna počinje Seasplash festival, a ovo su izvođači čije nastupe ne smijete propustiti

Festival traje 4 dana, a ugostiti će vodeća imena reggae, ska, dub i elektronske glazbe

FOTO: Facebook

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koji na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule. Svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 5 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona i još mnogo toga.

Seasplash u Pulu već tradicionalno dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i na raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Glavni stage je žila kucavica svakog festivala. Kroz 4 dana na njoj će pozitivan ritam širiti eminentna regionalna i međunarodna imena reggae, dub, ska, electro, jazz, funk, rap i srodnih pravaca, a mi vam u nastavku donosimo raspored svih izvođača po danima.

1. Četvrtak, 16.7

New York Ska-Jazz Ensemble

Jah Free

Chami Cool & La Fama Jam

https://www.youtube.com/watch?v=Cf-WXmS9sM4

Zeytin

2. Petak, 17.7

Inner Circle

Nucleus Roots

Superhiks

Siti Hlapci

3. Subota, 18.7

IPHAZE

https://www.youtube.com/watch?v=Yx2rQG9wbIU

Hornsman Coyote & Soulcraft

ST!llness

Kiša Metaka

4. Nedjelja, 19.7

Elemental

The Natural Dub Cluster

Sassja

ABOP