Imamo trailer za ‘Malog Princa’ i čini se da bi mogao biti najbolji crtić desetljeća

ANimirani film po romanu Antoine de Saint-Exupérya već izgleda fenomenalno

FOTO: YouTube

Dobili smo novi trailer za animiranu verziju ‘Malog princa’ po romanu Antoine de Saint-Exupéry iz 1943. I moram priznat da sam dosta šokiran koliko dobro izgleda. Malo podsjeća na najbolje Pixarove crtiće. Ali bolje. Vjerojatno zato što kombinira digitalnu animaciju i stop-motion (moju najdražu animaciju ikad).

Bez imali sumnje, ovo je kandidat za Oscara za najbolji crtić. I to bez imalo pitanja. A usuđujem se već sada prognozirati i da pobjeđuje. Film je režirao Mark Osbourne (koji je radio ‘Kung Fu Pandu’, koji sigurno nije bio najbolji crtić ikad, ali sasvim dobar), a glume Rachel McAdams, James Franco i Jeff Bridges.

Veliki zaostatak Pixara

U najboljoj maniri Pixarovih filmova, ‘Mali princ’ će biti crtić koji će obožavati klinci, dok njihovi roditelji plaču koliko je dobar. Ovaj film dovodi u pitanje i Pixarovu dominaciju u svijetu crtića. Sve do prije nekoliko godina bili su apsolutni lider, ali su onda zapeli malo, snimajući samo nastavke svojih hitova. ‘Mali princ’ bi ih mogao malo trgnuti i pokrenuti novu eru crtića. Samo se mogu nadati. Film će svoju premijeru doživjeti na filmskom festivalu u Cannesu.

https://www.youtube.com/watch?v=6Hfnttt1BRA