Izašao je još jedan foršpan za Suicide Squad i sad smo već prilično uzbuđeni

DC bi mogao konkurirati Marvelu sa suludo zabavnim superherojskim filmovima

Prema onome što smo vidjeli do sada, Suicide Squad bi mogao biti film iskupljenja za brzo rastući DC-jev pokušaj kreiranja koherentnog filmskog univerzuma, pogotovo nakon izlaska Batman v Superman: Zora pravednika kojeg su kritika i fanovi okarakterizirali kao premračnog i predosadnog s previše narativnih rupa.

Suicide Squad ili Odred otpisanih prati skupinu negativaca, koje je Batman (Ben Affleck) osobno strpao u fiktivni Belle Reve, zatvor za držanje meta zločinaca (ljudi s posebnim moćima), koji dobiju od vlade zadatak otići na samoubilačku misiju iz koje se vjerojatno neće vratiti.

U filmu se pojavljuje i Affleckov Batman

Nešto kao Rambo, samo s hrpom psihotičnih zlikovaca poput Harley Quinn i Jokera, Deadshota – profesionalnog atentatora, Killer Croca – mutiranog ljudokrokodila, Boomeranga – vrsnog strijelca koji baca bumerange, Enchantress – moćne čarobnice i mnogih drugih.

U filmu se pojavljuje i Affleckov Batman i to u puno široj ulozi od koje se inicijalno pretpostavljalo.

Snimljene dodatne scene kako bi film bio zabavniji

Pažnju posebno privlači novi Joker, kojeg tumači Jared Leto koji izgleda da se potpuno uživio u ulogu psihotičnog klauna te izgleda kao da ćemo ponovno dobiti vrlo pamtljivog i osebujnog Jokera, kojeg nismo vidjeli na velikom platnu od 2008. kada je pokojni Heath Ledger redifinirao tu ulogu.

Pohvalna je informacija da je studio odlučio snimiti dodatne scene kako bi film bio zabavniji, budući da u Batman v Superman nije bilo niti jedne jedine šale u cijelome filmu. Čini se kako je WB konačno odlučio slušati svoju publiku.

Foršpan pogledajte ovdje: