Nekad je nužno odabrati stranu

Izašao je novi, cijeli trailer za Black Panther; zadovoljni smo

Black Panther dolazi u kina 16. veljače 2018.

FOTO: Screenshot/YouTube

Marvel je upravo objavio novi, prvi put cijeli trailer za Black Panther, novi film u Marvel Cinematic Universeu. Black Panther prati junaka kojeg smo upoznali u Captain America: Civil War prošle godine u sporednoj, ali impresivnoj ulozi. Glumio ga je Chadwick Boseman, koji će tu ulogu reprizirati 16. veljače sljedeće godine kad Black Panther dolazi u kina.

Glavni lik je T’Challa, princ imaginarnog afričkog kraljevstva Wakanda. T’Challa u Civil War postaje kralj nakon što mu otac strada u bombaškom napadu. Osim što je postao kralj, s tom titulom preuzima i odgovornost zaštitnika svojeg naroda i svoje loze kao vrhunski ratnik Black Panther. Kad je postao Black Panther naslijedio je posebno odijelo i oružja od vibraniuma, najčvršćeg metala od kojeg je, između ostalog, napravljen i neuništivi štit Captain Americe.

Glavni protivnik je Michael B. Jordan

Trailer nam prikazuje i novog zlikovca Erika Killmongera koji će pokušati Black Panthera skinuti s njegovog trona. Glumi ga Michael B. Jordan, kojeg smo upoznali kao Adonisa Johnsona u Creedu, spin-offu Rockyja čiji nastavak je već najavljen.

Black Panther, film o prvom crnom superheroju, režira Ryan Coogler, a premijera je najavljena za 16. veljače 2018. Nakon Black Panthera, T’Challa će se pojaviti i u Avengers: Infinity War najavljenom za 4. svibanj 2018.