Izašao je novi trailer za drugu sezonu Sluškinjine priče i nemalo je uznemirujuć

Premijera druge sezone najavljena je za 25. travnja

“Izgleda li ovako sloboda? Što će se dogoditi kad izađem? Vjerojatno ni nema izlaska, jer je Gilead u tebi”, riječi su June Osborne tj. Offred kojim započinje najnoviji trailer za iščekivanu drugu sezonu Sluškinjine priče.

Kao June, odnosno Offred, ponovno ćemo gledati Elisabeth Moss koja je za tu ulogu nagrađena Zlatnim globusom. U drugoj sezoni nagrađivane serije krenut će u potragu za svojom kćeri i suočiti se s posljedicama koje će u Gileadu proživljavati zbog svoje trudnoće. Iako je to stvarno teško zamisliti, Elisabeth Moss rekla je da će druga sezona biti mračnija od prve.

Trailer je pun uznemirujućih scena

https://www.youtube.com/watch?v=dKoIPuifJvE

Novi trailer nastavlja ondje gdje je finale prve sezone završilo: Offred se nalazi u kombiju koji nalikuje policijskoj marici i zabrinuta je za svoju budućnost.

Trailer tada nakratko prikazuje različite isprepletene radnje, od Moire (Samira Wiley) koja je pobjegla u Kanadu do Nicka (Max Minghella) koji pokušava zaštititi Offred i njezino dijete.

Prve dvije epizode stižu 25. travnja

Trailer također prikazuje nekoliko uznemirujućih kadrova koji nas očekuju u drugoj sezoni. Nakratko vidimo zloglasne Kolonije, ali i scenu masovnog vješanja sluškinja.

Druga sezona serije će priču proširiti izvan radnje romana Margaret Atwood prema kojem je nastala. Osim već poznatih likova, u drugoj sezoni će gostovati i Marisa Tomei, Cherry Jones, Bradley Whitford i Clea DuVall. Prve dvije epizode druge sezone bit će prikazane na Huluu 25. travnja.