Izašao je novi trailer za film o Pokemonima i zbilja već dugo nismo vidjeli nešto toliko slatko

Film Detective Pikachu dolazi u kina stiže 10. svibnja

FOTO: screenshot YouTube

Svi ljubitelji Pokemona, koji su strastveno gledali crtić, skupljali karte i razmjenjivali ih s frendovima, napokon će doći na svoje. Film Detective Pikachu dolazi u kina 10. svibnja, a u nedjelju je objavljen novi trailer u kojem vidimo i ostale Pokemone koji su preslatki. Milijune ljudi diljem svijeta, koji su dosad pogledali trailer, posebno je dirnulo to što u pozadini svira What a Wonderful World, Louisa Armstronga i moramo priznati da ih razumijemo.

Trailer bi vas mogao i rasplakati

Trailer počinje scenom u kojoj vidimo Pokemone u njihovom prirodnom staništu dok Tim, kojeg glumi Justice Smith, kroz šumu u rukama nosi ozlijeđenog Pikachua. U kadar tada uletavaju maleni Charmanderi, iz jezera izranjaju Squirtlei, a iz tla, doslovno cvjetaju sićušni Morelulli. Scena se tada seli u ogroman grad, a kamera prati let veličanstvenog Braviaryja, koji prolazi između nebodera, a taman kada Armstrong otpjeva stih “the colors of the rainbow so pretty in the sky”, vidimo njegovo šareno perje.

Ako vas je početak trailera oduševio, ono što slijedi moglo bi vas i rasplakati. U jednom trenutku vidimo kako se Pikachu i Psyduck grle, a već u idućoj sceni slatki pufasti Pikachu tješi uplakanog Tima, čiji otac je nestao. “Da je tvoj tata sada ovdje zagrlio bi te tako jako da bi ti kosti popucale”, govori Pikachu, kojem glas daje Ryan Reynolds.