Izašao je prvi teaser za nastavak Jurassic Worlda i dosta je sladak (što je malo neobično, s obzirom na film)

U kratkom isječku glavni lik Owen mazi malog dinosaurusa

FOTO: Twitter

Zasad znamo vrlo malo o filmu Fallen Kingdom, nastavku Jurrasic Worlda. Prvi teaser sada je objavio ko-scenarist Colin Trevorrow. U kratkom isječku beba raptor se mazi s glavnim likom Owenom kojeg glumi Chris Pratt.

Trevorrow je uz šestosekundi teaser tvitao “Vašoj obitelji od obitelji Jurrassic”. Uz Pratta ćemo u filmu ponovno gledati i Bryce Dallas Howard te BD Wonga.

Beba Blue?

U teaseru izgleda kao da se radi o bebi Blueu, junakom prošlog filma što bi značilo da je ovo flashback, a moguće je i kako je Blue stvorio obitelj.

Govoreći o Fallen Kingdomu u travnju, Pratt je rekao: “Bit će to zastrašujuća verzija, pomalo mračna, i nastavit će širiti i nositi priču u smjeru koji je zaista neočekivan i koji niste zamišljali”. Ovaj teaser definitivno ne ide u tom smjeru, no trailer je najavljen za sljedeći mjesec, nakon čega bi mračna i zastrašujuća strana filma trebala biti barem donekle jasnija.

Od izlaska 2015. godine, Jurassic World je zaradio 1,6 milijardi dolara te se nalazi na četvrtom mjestu po zaradi svih vremena, a Jurrasic World: Fallen Kingdom u kina stiže 22. lipnja 2018. godine.