Izašao je prvi teaser za posljednju sezonu House of Cards u kojoj više nema Spaceyja

Posve je jasno da Claire Underwood (Robin Wright) preuzima stvar

FOTO: screenshot YouTube

Kao što vjerojatno znate, Netflix je potpuno prekinuo suradnju s Kevinom Spaceyem nakon nekoliko optužbi za seksualno napastovanje. To je značilo i izbacivanje iz popularne serije House of Cards.

Fanovi serije bili su zabrinuti kako će izgledati šesta i posljednja sezona bez okrutnog i karizmatičnog Francisa Underwooda, no upravo se pojavio prvi teaser i dosta je jasno u kojem je smjeru Netflix odlučio nastaviti sa serijom.

Claire Underwood već je najavila da će će biti glavna

Iz kratkog najavnog filmića emitiranog za vrijeme sinoćnje dodjele Oscara možemo vidjeti Robin Wright, tj. njezin lik Claire Underwood u Ovalnom uredu. Zasad još nije poznato kako će se serija riješiti Franka Underwooda, postoje naznake da bi mogao stradati u nesreći ili u atentatu.

Iako je snimljena prije optužbi protiv Spaceya, posljednja epizoda pete sezone već je dala naznake da će Claire Underwood u posljednjoj sezoni imati još veću ulogu. Naime, na samom kraju izgovara ravno u kameru “My turn” (Na meni je red), a u teaseru se nadovezuje jednako jasnom rečenicom “We’re just getting started” (Sad tek počinjemo).

Posljednja sezona House of Cards stiže na Netflix ove jeseni.