Nekad je nužno odabrati stranu

Izašao je prvi trailer za novog Jamesa Bonda, u kojem će agenta 007 posljednji put glumiti Daniel Craig

Čini se da bi Craigova odjava, sudeći prema traileru, mogla biti pravi spektakl

FOTO: Screenshot/Youtube (James Bond 007)

Izašao je prvi trailer za najnoviji film o Jamesu Bondu, pod imenom No Time To Die, pa sada znamo što možemo očekivati od posljednjeg nastavka u kojem će legendarnog engleskog špijuna 007 glumiti Daniel Craig. U traileru je prikazan i glavni negativac, Safin, kojeg glumi Rami Malek, dobitnik Oscara za ulogu Freddyja Mercuryja u filmu Bohemian Rhapsody.

Posljednji Craigov Bond film trebao bi se u kinima pojaviti tijekom travnja sljedeće godine, no snimanje nije prošlo sasvim jednostavno. No Time To Die trebao je režirati Danny Boyle, poznati redatelj koji potpisuje filmove poput Trainspottinga, Slumdog Millionairea i 127 sati. Međutim, produkcija i Boyle razišli su se zbog “kreativnih nesuglasica”. Redateljsku palicu potom je preuzeo Cary Joji Fukunaga, kojem nije ostalo previše vremena do travnja 2020.

Par stvari koje smo saznali

Iz trailera smo, uz kratko pojavljivanje Rami Maleka, vidjeli još poneki bitan detalj. Među njima je još agentica MI6, Lashana Lynch, s kojom će Bond kroz cijeli film, sudeći prema traileru, imati hrpu nesuglasica i nadmetanja.

Vidjeli smo i Christopha Waltza, glavnog negativca Blofelda iz prethodnog nastavka Spectre. Fanovi također spekuliraju da bi Malekov negativac mogao ustvari biti Dr. No, obzirom da se ni u traileru, niti na posterima ne pojavljuju njegove ruke, a riječ “No” sadržana je i u samom naslovu filma.