Izašao je prvi trailer za spin-off ‘The Walking Deada’ i mislim da imam jednu zanimljivu teoriju oko nove serije

Novi trailer ne otkriva baš ništa ali izgleda zanimljivo

Mrzim teaser trailere. Taman prije nego kliknem play si obećam da se ne smijem veseliti, jer vjerojatno neće pokazati ništa. Onda kliknem play i skakućem okolo kao malo dijete. Trideset sekundi, dok ne shvatim da sam se nabrijavao na nešto što će me razočarati.

Ista stvar se desila i s teaserom za ‘Fear the Walking Dead’, spin-off serijom ‘The Walking Dead’. Doslovno jedina stvar koju vidimo je nekog tipa (kasnije sam vidio da je to Nick, jedan od glavnih likova nove serije), kako trči. I apsolutno ništa drugo zanimljivo. Sve dok nisam malo razmislio.

Početci zombi apokalipse

Spin-off se zbiva u Los Angelesu, prije događaja koje vidimo u ‘The Walking Dead’. Detalno pratimo prve početke zombi apokalipse i trenutke kada se prvi ljudi odluče pojesti svoje susjede. Ovaj period nije nikada obrađen u stripovima, ali ni na televiziji, pa će definitivno biti zanimljivo vidjeti što se zbiva. I dok sam razmišljao o tome, mi je nešto sinulo…

Što ako su zombiji s vremenom istrulili i postali ovakvi kakve ih znamo danas? Što ako se virus (zaboravio sam, je li virus uzrokovao zombi apokalipsu ili nešto drugo?) mutirao i sada su svi zombiji spori i nespretni? Što ako su na početku apokalipse bili brzi zombiji, kao oni iz ’28 dana kasnije’. E, sad, to bi bilo jako zanimljivo.

U međuvremenu, dok ne saznamo što se zapravo zbiva, pogledajte teaser: