Izašao je trailer za Avengers: Infinity War; čini se da će u njemu biti praktički svi Marvelovi superheroji

Film u kina stiže 4. svibnja 2018. godine

FOTO: YouTube

Dugo se vremena čekalo, no trailer za Avengers: Infinity War je napokon stigao. Sudeći po traileru, najnoviji film u Avengers sagi bi mogao biti stvarno spektakularan.

Po onom što smo vidjeli iz trailera, čini se da će Infinity War biti najveći Marvelov film ikad. Ovog puta se udružuju Avengersi s Guardians of the Galaxy i praktički svim superherojima koje je Marvel prikazao na ekranu u njihovih sedamnaest filmova u posljednjih deset godina. Moglo bi se reći da je Marvel sa svojim Iron Manom, s kojim je sve počelo 2008., napravio mini-revoluciju superheroja na filmu.

Avengersi i Guardiansi napokon se suočavaju s Thanosom

Avengersi i Guardiansi će se u Infinity Waru napokon suočiti s Thanosom, kojeg Marvel najavljuje još od 2012., točnije od scene nakon odjavne špice prvih Avengersa. Avengersima je ujedinjenje s ostalim superherojima jedina šansa da pobijede Thanosa, obzirom da je im je on dosad daleko najmoćniji protivnik.

Thanosu (kojeg ovog puta glumi Josh Brolin) je cilj skupiti svih pet tzv. Infinity Stonesa, dijamante nevjerojatne moći kojima može kontrolirati različite sile koje upravljaju svemirom. Thanos je i bez Infinity Stonesa jedno od najmoćnijih bića i okrutni vojskovođa koji upravlja hordama Chitaurija, kibernetski nadograđenih bića. Sudeći po traileru, slijedi epska masovna borba između superheroja i Chitaurija, i naposlijetku između Avengersa i Thanosa.

Osim Josha Brolina u ulozi Thanosa, ostatak ekipe je već dobro poznat. Vraćaju se Robert Downey Jr. kao Iron Man, Mark Ruffalo kao Hulk, Tom Hiddleston kao Loki, Chris Evans kao Captain America, Chris Hemsworth kao Thor, Chris Pratt kao Peter Quill/Star-Lord, Tom Holland kao Spider-Man i ostali glumci iz dosadašnjih Marvelovih filmova. Avengers: Infinity War stiže u kina 4. svibnja 2018.