Objavili su trailer za dramu Mountain Between Us; glume Kate Winslet i Idris Elba, i izgleda napeto

Film je napravljen po romanu Charlesa Martina

FOTO: 20th Century Fox

Mountain Between Us nastao je prema istoimenom romanu pisca Charlesa Martina, a prati priču o kirurgu (Idris Elba) i novinarki (Kate Winslet) koji, nakon što su preživjeli avionsku nesreću, ostaju zarobljeni na snijegom prekrivenoj planini na kojoj moraju preživjeti.

Izvorni roman Charlesa Martina bio je prilično popularan pa su se i holivudski studiji zainteresirali za priču. 20th Century Fox otkupio je prava na roman s namjerom da ga prenese na film, a za redatelja su angažirali Hanyja Abu-Assada, manje poznatog izraelskog filmaša. Njega je javnost pobliže upoznala 2013. kad je njegov film “Omar”, nagrađen posebnom nagradom žirija u Cannesu i nominiran za Oscara za najbolji strani film.

I posljednji Elbin projekt bio je hit

Idris Elba i ranije se dokazao kao vrsni karakterni glumac spreman na fizičke izazove, a svoju kondiciju i pripremljenost prezentirao je i u svom posljednjem projektu Fighter. Elba, koji je osvojio Zlatni globus za ulogu Luthera, odlučio se okušati u profesionalnom kickboxu uz samo 12 mjeseci pripreme.

U tom dokumentarcu, 44-godišnji glumac pokazao je ozbiljno dobru borilačku tehniku, radnu disciplinu i fizičku spremu. Najnoviji Elbin film, Mountain Between Us, trenutno je u postprodukciji, a u svjetska kina dolazi 20. listopada ove godine.