Izašao je trailer za novi triler o Tedu Bundyju. Glumi ga Zac Efron i ne djeluje loše

Film će danas imati premijeru na Sundance Film Festivalu

FOTO: screenshot

Izašao je prvi trailer za nadolazeći biografski film o najpoznatijem američkom serijskom ubojici Ted Bundyju. U filmu imena Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Bundyja glumi Zac Efron, ljepuškasta zvijeda hitova High School Musical i Baywatch koju baš nismo navikli gledati u ovakvim ulogama.

Film prati Bundyjev život kroz ubojstva i suđenje iz perspektive njegove djevojke Elizabeth Kloepfer koju glumi Lily Collins. Kloepfer pratimo kroz njeno otkrivanje Bundyjevog tajnog života, s obzirom na to da nije znala za niti jedno od 30 ubojstava sve do suđenja. U trileru, osim Collins i Efrona, glumi i čuveni John Malkovich.

Za Netflix je snimio dokumentarac

Film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile režira Joe Berlinger, koji je ove godine već snimio jedan film o Tedu Bundyju; Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes.

Dokumentarac je snimljen za Netflix i donosi priču Teda Bundyja kroz arhivske snimke, dok se novi Berlingerov film bavi dramatizacijom života ubojice i medijskog cirkusa koji je pratio njegovo suđenje. Triler će biti premijerno prikazan danas, 26. siječnja na filmskom festivalu Sundance.