Nekad je nužno odabrati stranu

Izašao je trailer za Sicario 2: Soldado; izgleda da će rat protiv narko kartela opet biti dosta brutalan

Svojim ulogama vraćaju se Benicio Del Toro i Josh Brolin

FOTO: screenshot

Prvi film u Sicario serijalu redatelja Denisa Villeneuvea na brutalan nas je način upoznao s ratom protiv trgovine drogom na meksičko-američkoj granici. Izašao je trailer za njegov nastavak, a sudeći po njemu, Sicario 2: Soldado će biti jednako brutalan i živopisan, bez previše uljepšavanja realnosti konstantnog rata američkih organizacija protiv meksičkih narko kartela.

Benicio Del Toro se vraća kao tajni operativac Alejandro Gillick, a filmski partner mu je ponovno Josh Brolin, koji će reprizirati ulogu CIA agenta Matta Gravera. Obojica su uz Emily Blunt glumila u originalnom Sicariu iz 2015., a u nastavku će se ponovno naći usred nasilnog rata protiv droga na američko-meksičkoj granici.

Ovog puta narko karteli švercaju u SAD i teroriste

Meksički narko karteli ovog puta osim droge u Ameriku švercaju i teroriste s ciljem da prouzroče kaos u američkim gradovima. Gillick i Graver će pokušati potaknuti sukob između rivalskih kartela kako bi osujetili njihove planove za napade na američkom teritoriju.

Prvi Sicario je zaradio 85 milijuna dolara, čime je gotovo utrostručio uloženi budžet. No redatelj Denis Villeneuve je odlučio odstupiti od nastavka, isto kao i Emily Blunt. Stoga je režija drugog dijela Sicaro serijala pripala talijanskom redatelju Stefanu Sollimi, koji iza sebe ima odlične akcijske trilere A.C.A.B., Suburra, i jednako odličnu seriju Gomorrah. Sicario 2: Soldado stiže u kina 29. lipnja 2018.