Izgleda da je Hulk Hogan novi akcijski starac koji će se pojaviti u Expendables franšizi

Hogan bi trebao glumiti negativca, najopasnijeg čovjeka na svijetu

FOTO: YouTube

Hulk Hogan, najveći idol našeg (svakog?) djetinjstva, se vraća. Odustao je od loših reality showova, loših pojavljivanja na promocijama i loših knjiga. Jedino loše što ostaje je njegova fenomenalna svilenkasta frizura. Glumit će u novom nastavku Expendablesam kultnom serijalu Sylvester Stallonea.

Dobro, još uvijek ništa nije sigurno. Zapravo, nije sigurno da će se Expendables 4 uopće snimati. naime, trojka je poprilično loše prošla u kinima. Iako svaki od Expendables filmova zarađuje sve manje u kinima, treći nastavak je baš jako podbacio. Jedva je dogurao do 40 milijuna dolara. Ali nisu jadni Expendables krivi. Film je procurio na torrent sajtove nekoliko tjedana prije nego je uopće stigao u kina. Naravno da su svi pogledali piratiziranu kopiju, jer Expendables su zapravo filmovi za gledanje kod kuće, a ne za kina.

Najopasniji čovijek na svijetu

Ako se novi Expendables dogodi, Hulk je najavio da će on vjerojatno glumiti negativca. I to, čini se, jako zabavnog negativca. ‘Pokušavamo naći način kako da me pretvorimo u najopasnijeg čovjeka na svijetu’, rekao je Hodan u videu koji je snimio za sajt Uproxx. ‘Znate, Stallone mi je dao prvu šansu na filmu i od onda smo super prijatelji. Imali smo par dobrih razgovora o mojoj ulozi. Mogu li još uvijek trčati? Mogu li još uvijek skakat? Ne tako brzo i ne tako visoko, ali valjda će pronaći nekog kaskasdera koji mi može pomoći’.

Kaže Hogan da bi se volio vratiti na film i to mimo Expendablesa. Što nije potpuno isključeno. Stallone je u tom filmu okupio ozbiljnu ekipu zaboravljenih staraca koji su prije bili akcijske zvijezde – Dolph Lundgren, Jet Li, Randy Couture, Arnold Schwarzenneger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Eric Roberts, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio Banderas, Kelsey Grammer i Wesley Snipes.

Neki od njih su odradili film samo zato što vole Stallonea. Dosta njih ima respektabilne karijere. A neki od njih su s tim filmom pokušali napraviti comeback. Skoro jikome nije uspjelo. Ali je i dalje zabavno. Možda bi Stallone trebao pokrenuti crowdfunding kampanju za četvrti film. Ja bi platio puno novaca da vidim Hulk Hogana kako opet trga majice.