Izvukli smo trailere koji su izašli ovog tjedna, a djeluju obećavajuće

Na primjer, stigao je trailer za dosta iščekivani Ant-Man And The Wasp

FOTO: screenshot

Filmska produkcije nimalo ne posustaje, pogotovo hollywoodska. Filmovi se štancaju kao na traci što automatski znači da svakog tjedna izađe hrpa novih trailera.

Ni ovaj tjedan nije bio drugačiji, a mi smo od svih tih trailera, od kojih su neki stvarno bezveze, izdvojili one koji nam se čine najzanimljivijima.

Ant-Man And The Wasp

Ant-Man je lik iz Marvelovog svemira kojeg je lako zaboraviti, ponajviše zbog toga što je veličine mrava. U nastavku hita iz 2015., Ant-Man je postao otac pa pokušava balansirati očinsku dužnost s ulogom superheroja.

No ipak, njegova prijateljica Hope (Evangeline Lilly) nagovori ga da ponovno odjene Ant-Manov kostim. Hope, koja je postala The Wasp, i Ant-Man kreću u misiju otkrivanja tajni iz vlastite prošlosti. Dr. Pyma ponovno glumi Michael Douglas. Ovog puta im u pomoć priskače Dr. Bill Foster tj. Goliath (Laurence Fishburne), a upoznat ćemo i majku od Hope (Michelle Pfeiffer). Film je najavljen za 6. srpnja.

Unsane

Unsane je novi film Oscarom nagrađenog redatelja Stevena Soderbergha. Film se radi o mladoj ženi koju godinama proganja neki tip. Kako bi se zaštitila od njega, odlazi u centar za pomoć žrtava proganjanja, no ubrzo shvaća da je protiv svoje volje odvedena u mentalnu instituciju.

Da stvar bude gora, ondje se suočava sa svojim najvećim strahom obzirom da je njezin progonitelj također jedan od pacijenata. U bizarnom okruženju mentalne institucije polako gubi pojam realnosti, a naposlijetku ni sama ne zna jesu li njezini strahovi stvarni ili samo plod njezine mašte. Zanimljivost je to što je Steven Soderbergh cijeli film snimio koristeći isključivo iPhone. U glavnim ulogama ćemo gledati Claire Foy, Juno Temple i Amy Irving. Film je najavljen za 13. travnja.

Submergence

Submergence je zapravo ljubavna priča u prilično brutalnom okruženju. Film prati Škota Jamesa Morea (James McAvoy) kojeg su zatočili džihadisti. Svoje vrijeme provodi u strahu u zatvoru negdje na istočnoj obali Afrike.

Za to vrijeme prisjeća se svojih dana s Danielle (Alicia Vikander) ljubav, koja mu je ispunila život. Submergence je najavljen za 13. travnja.

Hereditary

Hereditary je redateljski prvijenac Arija Astera, a radi se o opakoj starici, matrijarhu obitelji koja je cijeli život inzistirala da sve bude po njezinom, da bi na kraju u naslijeđe svojoj kćeri ostavila kuću.

Kroz niz neobičnih i bizarnih događaja, njezina kćer otkriva tajne stare kuće, a zajedno s time i mračne tajne svojih predaka. U glavnim ulogama gledat ćemo Toni Collette, Gabriela Byrnea i Alexa Wolffa. Film je najavljen za 8. lipnja.

Mute

Glavni lik serije Mute je nijemi barmen koji se suprotstavlja moćnom gangsteru s ciljem da sazna što se dogodilo s njegovim partnerom koji je nestao.

Redatelj filma je Duncan Jones, sin Davida Bowieja, koji je svojim redateljskim prvijencem Moon oduševio kritičare i gledatelje podjednako. Jones je okupio impresivnu glumačku ekipu, tako da ćemo gledati Alexandera Skarsgårda, Paula Rudda, Roberta Sheehana i Sama Rockwella.

Game Night

Jason Bateman i Rachel McAdams glume glavne likove nove komedije redatelja Johna Francisa Daleya i Jonathana Goldsteina. Radnja filma prati grupicu prijatelja koja uživa u večerima kada igraju društvene igre, od pantomime do role-playinga gdje glume različite likove.

Jedne večeri igraju role-playing igru o ubojstvu, u kojoj je cilj otkriti tko je počinitelj. No igra postaje stvarna kad shvate da je zaista počinjeno ubojstvo, a oni moraju otkriti tko je ubojica. Redatelji filma John Francis Daley i Jonathan Goldstein su već ranije surađivali kao scenaristi na nekoliko projekata, primjerice na seriji Bones i na filmu Vacation, a najveći uspjeh im je scenarij za vrlo hvaljeni Spider-Man: Homecoming. Kod nas preveden kao Noć igre, film u domaća kina dolazi 22. veljače.