Nekad je nužno odabrati stranu

Izvukli smo zanimljive trailere koji su izašli ovog tjedna; možda će vas zanimati

Jedan od zanimljivijih je onaj za nastavak crtića Incredibles

FOTO: Warner Bros / screenshot

I ovog smo tjedna izdvojili najzanimljivije trailere koji su se pojavili od ponedjeljka. Osim par filmova, najviše su pažnje pobudili traileri za crtiće, poput nastavka Incrediblesa.

Nećemo previše duljiti s uvodom, nego ćemo odmah krećemo s filmovima i serijama koji su ovoga tjedna prikazali nove trailere.

A Quiet Place

John Krasinski ima mnogo glumačkog iskustva, istaknuo se u Prljavoj igri uz bok Georgea Clooneya, nakon čega je zaredao brojne pamtljive uloge u filmovima i serijama. U zadnje vrijeme se prihvatio režije, a u travnju stiže njegov novi film u kojem, osim što ga režira, i glumi glavnog lika.

Radi se o hororcu u kojem Krasinski zajedno sa suprugom (Emily Blunt) pokušava zaštiti svoju djecu od misterioznih bića koja napadaju svakog tko proizvede ikakav zvuk. Jedina nada za preživljavanje im je da žive u apsolutnoj tišini. Upravo je izašao novi trailer koji nam daje sitne naznake u radnji.

Incredibles 2

Jedan od najboljih Pixarovih filmova Incredibles dobit će nastavak, a ovih je dana za njega izašao najnoviji trailer. U novom filmu se Bob Parr (koji je zapravo Mr. Incredible), brine o svom sinu Jack-Jacku dok njegova žena Elastigirl (daje joj glas Holly Hunter) pokušava spasiti svijet.

Nova roditeljska situacija dovest će Boba i njegovu ženu u neočekivane situacije (obzirom da Jack-Jack ima sposobnost da očima ispaljuje lasere), no na kraju će nadnaravne sposobnosti još jednom ujediniti obitelj.

Nakon četrnaest godina od originalnog filma, u glavnim ulogama se vraćaju Craig T. Nelson kao Bob, Holly Hunter kao Helen Parr tj. Elastigirl te Samuel L. Jackson kao Lucius Best iliti Frozone.

Batman Ninja

Ljubitelji animiranih superherojskih filmova će zasigurno doći na svoje s novim crtićem Batman Ninja koji je najavljen za 24. travnja ove godine. Radnja crtića je dosta zanimljiva – Batman se zajedno sa svojim saveznicima i protivnicima nađe teleportiran iz Gotham Cityja u srednjovjekovni feudalni Japan.

Film je za razliku od dosadašnjih Batman crtića snimljen u anime stilu i pokazuje jasnu poveznicu s japanskom kulturom, za koju je zaslužan japanski redatelj Junpeija Mizusakija kojem je ovaj film redateljski prvijenac. Glas Batmanu posuđuje Roger Craig Smith koji je prethodno “glumio” Batmana u video igri Batman: Arkham Origins.

Cobra Kai

Spinoff serija bazirana na legendarnom filmu Karate Kid iz 1984. najavljena je za ovu godinu i, ne želimo ureknuti, ali mogla bi biti jedna od popularnijih serija ove godine. Razlog tome je što će se u glavnoj ulozi skoro 30 godina nakon što je zadnji puta glumio Daniela LaRussoa ponovno pojaviti Ralph Macchio.

U seriji će se također ponovno pojaviti William Zabka, onaj tip kojeg je u prvom filmu Ralph Macchio pobijedio spektakularnim “ždralovim udarcem”. Zabka će ponovno glumiti isti lik Johnnyja Lawrencea koji nakon 30 godina opet otvara Cobra Kai školu karatea, a pritom obnovi svoje rivalstvo s LaRussoom.

Rampage

Izašao je novi trailer za Rampage, film s trenutno jednom od najvećih akcijskih zvijezda Hollywooda Dwayneom Johnsonom. U sporednim ulogama ga prate Jeffrey Dean Morgan i Malin Akerman u filmskoj priči nastaloj prema istoimenoj kompjuterskoj igri iz osamdesetih u kojoj čudovišta uništavaju gradove.

Priča prati znanstvenika primatologa Davisa Okoyea (Johnson) koji je uspostavio vrlo čvrstu vezu s izuzetno inteligentnom albino gorilom koju su nazvali George. No, genetski eksperiment promijeni dotad miroljubivu gorilu u razjarenu neman, a zahvaljujući tom eksperimentu se George i fizički znatno poveća.

Stvari postaju još gore kad se otkrije da su sličan tretman prošli vuk Ralph i krokodilka Lizzie. Trojac kreće na put uništenja kroz američke gradove, dok Okoye pokušava stvoriti serum koji će čudovišta povratiti u prvobitno stanje.