Jamie Foxx je upravo tako dobro skinuo Mick Jaggera i Jennifer Hudson da smo u potpunom šoku

Foxx se potpuno transformirao i zapanjio kompletnu publiku svojim izvedbama

FOTO: YouTube

Ovih dana je sve o kasnonoćnim talk showovima. Jučer se David Letterman pozdravio s emisjom koju je vodio više od trideset godina. I dok čekamo da se na internetu pojavi snimka posljednje emisije najvećeg voditelja svih vremena, izlaze fenomenalne snimke iz drugih emisija.

Blizu iza ‘Late Nighta’ Davida Lettermana u povijesti najboljih talk showa je ‘Tonight Show’ koji vodi Jimmy Fallon. Otkako je Fallon preuzeo ovaj show, prije malo više od godinu dana, od Jay Lenoa, potpuno ga je preporodio. Od dosadnjikave emisije u kojima je Leno bauljao okolo, ‘Tonight Show’ je postala ozbiljna i ambiciozna emisija. Fallon je uveo desetke sitnih promjena i novih segmenata koji su poptuno genijalni.

Najgenijalnija imitacija svih vremena

Jedan od tih novih segmenata je ‘Wheel of Musical Impressions’, koji je gotovo nemoguće prevesti. Ali je genijalan. Gost i Fallon se izmjenjuju u stiskanju gumba. Kada stisnu gumb, kompjuter im izbaci dva imena – ime izvođača i ime pjesme. Na njima je onda da otpjevaju tu pjesmu, u stilu izvođača koji su dobili.

Sinoć je gost bio Jamie Foxx. I to je bilo nešto potpuno nevjerojatno. Foxx je morao otpjevati ‘Hakuna Matata’ kao Mick Jagger, jingle za ‘Toys R Us’ kao John Legend i ‘On Top of Spaghetti’ kao Jennifer Hudson. Ne postoje riječi za ovo opisati pa pogledajte sami.