Jay Z je nakon Rihanne i Kanye Westa odlučio stvoriti još jednu megazvijezdu

Ovaj put je odlučio pomoći Harryju Stylesu, bivšem članu grupe One Direction

FOTO: afp

Poznati američki reper (i poduzetnik) Jay Z odlučio je stvoriti novu zvijezdu pa bi se tako u krugu njegovih štićenika, koji uključuje Rihannu i Kanye Westa, uskoro trebao pronaći i Harry Styles. Vjerujem da se mnogi ovog pječava sjećaju kao člana dosta popularnog boybanda One Direction, a Jay Z sada tvrdi da će od njega u samo godinu dana stvoriti najveću zvijezdu na svijetu.

“Harryju ne treba pomoć da postane poznat, svi na svijetu ga već znaju”, tvrdi osnivač Tindala. “Ali treba mu pomoći u tranziciji od bivšeg člana neke grupe do individualnog umjetnika.” No, zanimljivo je da sam Styles još uvijek nije potvrdio da će pokušati napraviti solo karijeru.

Bez obzira hoće li ovaj pjevač u jednogodišnjoj pauzi koju je popularna grupa najavila graditi svoju solo karijeru ili ne, Jaz Z je siguran da se radi o materiju s nevjerojatnim potencijalom. “Mogu ga spojiti s najvećim umjetnicima, mogu ga povezati s najboljim producentima i tako od njega unutar godine dana stvoriti najveću zvijezdu na svijetu”, poručio je on entuzijastično.

Stylesov bivši kolega već najavio prvi solo album

Za razliku od Stylesa koji još uvijek razmišlja što bi sa sobom, njegov bivši kolega iz One Directiona Zayn Malik najavio je da će ove godine izdati svoj prvi solo album. Malik je potpisao ugovor s izdavačkom kućom RCA, ali i prije je već znao govoriti o svojim frustracijama povezanima s činjenicom da je član jednog globalno poznatog boybanda.

“U bandu nikad nije bilo mjesta za kreativne eksperimente”, potužio se jednom prilikom. “Kad god bih ja pjevao nešto što je izlazilo iz okvira generičkog popa bismo tu stvar snimali 50 puta dok producenti ne bi bili zadovoljni, odnosno sve dok to ne bi zvučalo kao najodvratniji pop koji su oni željeli čuti”, zaključio je Malik.