Johnny Depp je neprepoznatljiv u traileru za novi film (koji izgleda odlično)

"Black Mass" je priča o jednom od najnotornijih kriminalaca u SAD-u

FOTO: Patriot Pics/FAMEFLYNET PICTURES

S obzirom koliko je fiktivnih likova, TV serija i dokumentarnih filmova inspirirao, pravo je čudo kako nitko dosad nije snimio film o Whiteyu Bulgeru, poznatom bostonskom gangsteru iz sedamdesetih. No i to se končano dogodilo – stigao je trailer za film “Black Mass”, u kojem gotovo neprepoznatljivi Johnny Depp glumi ovog notornog kriminalca.

Baziran na istoimenoj knjizi, “Black Mass” bavi se vrlo zanimljivom pričom o tome kako je Bulger uz pomoć FBI-a desetljećima uspijevao očuvati svoje kriminalno carstvo. Oni su ga angažirali kao doušnika s ciljem rušenja druge mafijaške obitelji, a zauzvrat su bili spremni zažmiriti na njegova ilegalna djelovanja.

U bijegu proveo 17 godina

S vremenom je Bulger uspio korumpirati i same djelatnike FBI-a te postati glavni mafijaški šef u Bostonu, kojemu su zbog doušničkih usluga opraštana čak i ubojstva. Američka vlada tek je 1994. izdala nalog za njegovim uhićenjem, no kako je pravovremeno dobio dojavu od svojih izvora u FBI-u, Bulger je pobjegao u podzemlje gdje se skrivao sve do 2011., kad je konačno uhićen.

U filmu “Black Mass” uz Johnnya Deppa glume i Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Jesse Plemons i Sienna Miller. Režiju potpisuje Scott Cooper.

Ne znamo za vas, ali mi smo trailer pogledali 5 puta. Depp je u ovoj sceni fenomenalan i nadamo se da će ostatak filma biti jednako dobar.