Još nije krenulo niti snimanje "Star Treka 3", a već se zna tko će glumiti u četvrtom nastavku

Čini se da ćemo istu ekipu s legendarnog svemirskog broda gledati i dalje

HOLLYWOOD, CA - MAY 14: Actor Chris Pine (L) and Zachary Quinto arrive at the Premiere of Paramount Pictures' "Star Trek Into Darkness" at Dolby Theatre on May 14, 2013 in Hollywood, California.   Kevin Winter/Getty Images for Paramount Pictures/AFP
FOTO: AFP

Odluči li Paramount ikad snimiti “Star Trek 4”, a to je još uvijek vrlo neizvjesno unatoč dominantnom trendu snimanja franšiza, može računati na to da će se kapetan Kirk i Mr. Spock javiti na dužnost. Glumci Chris Pine i Zachary Quinto su, naime, potpisali nove ugovore kojima su se obvezali sudjelovati u nastavku franšize. Uz veće honorare, naravno.

Ovakav razvoj događaja može se zahvaliti činjenici što se čini da se konačno kreće u studio s trećim dijelom “Star Treka” koji zasad nosi radni naslov “Beyond”, a u filmu će se osim spomenutog dvojca pojaviti još Zoe Saldana i Simon Pegg.

O radnji trećeg nastavka “Star Treka” još se uvijek zna vrlo malo, ali se priča da će nova priča u većoj mjeri obilovati scenama borbi s Klingoncima. Simon Pegg, koji je inače uz Douga Junga supotpisnik najnovijeg scenarija, izjavio je da se želi vratiti istraživanju svemira i vanzemaljskim avanturama koji su franšizu i proslavili. Jedino što zasad o filmu znamo je to da je počelo njegovo snimanje i to u Vancouveru i da je režija povjerena Justinu Linu. No, sve ćemo saznati kad se za godinu dana pojavi u kinima.